TOP 5 najpredávanejších reklamných tovarov 2020

Vyhodnotili sme rok 2020 a tu je zoznam najpredávanejších produktov v našom eshope Svet-reklamy.sk.

1. Informačná tabuľka Door Sign – Menovka na dvere

Veľmi žiadaná a obľúbená informačná tabuľka Door Sign – Menovka na dvere. Jednoduchá tabuľka z kvalitného plastu a hliníka, ktorá sa používa ako menovka na dvere kancelárií a miestností v budovách. Na zadnej strane menovky je obojstranná lepiaca páska, teda nepotrebujete žiadne skrutky pre upevnenie na dvere alebo na stenu. Do informačnej tabuľky Door Sign vložíte poster vo formáte A5 – 148×210 mm.

Pozri AKCIU v eshope >>

 

2. Informačná tabuľka Wall Sign – Menovka na stenu

Elegantná hliníková tabuľka na označenie dverí úradov, nemocníc, kancelárií a pod. Montuje sa priamo na dvere alebo na stenu vedľa dverí, pomocou obojstrannej lepiacej pásky.

Pozri AKCIU v eshope >>

 

3. Dištančné skrutky / Ozdobné krytky na skrutky

Prekvapenie roka – nový, veľmi žiadaný sortiment.
Ak potrebujete pripevniť reklamnú / firemnú tabuľu na stenu a zároveň chcete aby to vyzeralo super, použite strieborné alebo zlaté dištančné skrutky alebo ozdobné krytky. Ozdobné krytky  použijeme, ak chceme tabuľu namontovať priamo na stenu. Dištančné skrutky používame, ak chceme tabuľu odsadiť od steny.

 

Pozri AKCIU v eshope >>

 

 

4. Exteriérový A-stojan OUTDOOR A1 

Exteriérový A-stojan  odolá aj nepriaznivým vplyvom počasia. Je to veľmi obľúbený reklamný pútač do vonkajšieho prostredia s odpruženým rámom kvôli nárazom vetra. Vodouplniteľná základňa stojana mu dodáva výbornú stabilitu. Dodávame vo veľkostiach A1 a A0.

 

Pozri AKCIU v eshope >>

 

5. EKO klaprámy s hliníkovým profilom

Zaklapávacie rámy umožňujú jednoduchú a rýchlu výmenu plagátu. Akciová cena EKO klaprámov už od 3,90 € zaujala v roku 2020 mnoho našich zákazníkov. Tieto klaprámy môžu slúžiť na zarámovanie reklamných plagátov, obrázkov alebo fotografií. Získate najvyššiu kvalitu za najnižšiu cenu na trhu. Patentovaná technológia umožnila znížiť výrobné náklady a vyrobiť vysoko kvalitný rám v kombinácii tvrdého plastu a eloxovaného hliníka.

Pozri AKCIU v eshope >>

 

V prípade akýchkoľvek otázok nás môžete kontaktovať na tel. 0903 996 218 alebo emailom info@svet-reklamy.sk